Produkter som skal forespørres
Basket is empty !

Få et tilbud

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Handlevogn (0)

Produsenten av statuetter, pokaler og reklame gadgets

0
På alle våre produkter er det ikoner som symboliserer de teknologiske muligheter for individualisering av statuene.
szkło grawerowane laserem Det er den mest nøyaktige og estetiske Fremgangsmåte for merking glass. Merking foregår inne i glasset og ikke på overflaten. Denne metoden gir de beste resultatene i kvaliteten på elementet gravert med high definition lasergravering, 1200 DPI. Dette er den beste metoden vi har, anbefalt for de fleste glassprodukter.
szkło grawerowane laserem 3D

Er den mest nøyaktige metoden for merking og estitikk av glassprodukter. Merkingen foregår inne i glasset og ikke på overflaten. Noe som gjør at graveringen i komponentene ikke er utsatt for elementer som støv, slitasje og andre ting. Denne metoden gir de beste resultatene i kvaliteten på elementet gravert med høy oppløsnings lasergravering, 1200 DPI. Dette er den beste metoden vi anbefaler for de fleste glassprodukter. 

Er den mest nøyaktige metoden for merking og estitikk av glassprodukter. Merkingen foregår inne i glasset og ikke på overflaten. Noe som gjør at graveringen i komponentene ikke er utsatt for elementer som støv, slitasje og andre ting. Denne metoden gir de beste resultatene i kvaliteten på elementet gravert med høy oppløsnings lasergravering, 1200 DPI. Dette er den beste metoden vi anbefaler for de fleste glassprodukter.

 

Indywidualizacja dodatkową tabliczką

Dette er den samme teknologien som den interne lasergravering inni glass. Men betyr vår 3D-ikonet typer statuer som tilhører massene. Med riktig størrelse i tre akser (X, Y, Z) tillater de for etablering av tredimensjonale objekter i en bestemt modell statuer. Denne typen gravering er perfekt for å gjøre komplekse romlige prosjekter, som ethvert produkt, logo eller grafisk variasjon av statuer surround noen grafiske element. Den mest vanlige bruken av romlige statuer er typiske produkter, som blokker i diverse utførelser, produsere visse arkitektoniske strukturer og konvensjonelle produkter.

szkło z kolorowym nadrukiem UVG-jet Denne unike teknologien blir brukt av vårt selskap. Denne teknologien innebærer trykkfarge tilpasning (grafikk, tekst, logoer), spesiell maling kurert med UV-lys. Denne teknologien brukes utelukkende av Glasso, samt noen få store utskrift selskap i Polen. I motsetning til de farger og trykkteknikker konkurrenten tilbyr, er trykkteknikken vår mye mer motstandsdyktig mot mekanisk skade og misfarging i sollys.
Indywidualizacja dodatkową tabliczką Sandblåsings ikonet betyr muligheten til å individualisere vårt produkt på både overflaten lasergravering og sandblåsing av glassflaten. Teknologi sandblåsing anbefales primært for store flate statuer. Et perfekt eksempel på en slik er nedmatting av glasset for å gi melkeaktig farge. Sandblåsings teknologi av overflaten av glasset brukes ofte til å gravere overflaten av produktene, hvorav formen forhindrer bruk av gravering med andre metoder, for eksempel lasergravering på innsiden av glasset.
symbol: CUP213

Triumph Cup 8

Produkt: CUP213

symbol: CUP213

Triumph Cup 8

Availability: På lager

USD 100,00
Se flere bilder av våre verk

Quick Overview:

Nickel and silver plated available. Premium quality full metal cup.
ID: 2-1RSLM
Pris:
Pris:

Add to inquiry cart

How to make it special? Customize it!
Click here to learn more about product customization options
Quality guaranteed
Quality guaranteed
Rocket fast estimates
Rocket fast estimates
Free 3d visualization
Free 3d visualization