logo_nr.png

PRODUSENTEN AV STATUETTER, POKALER OG REKLAME GADGETS

Glass Trofeer

Glassfigurer av høyeste kvalitet som oppfyller forventningene til bedriftsledere, offentlige institusjoner, kulturelle, sports- og skoleinstitusjoner på alle nivåer, med hensyn til markedsføring, imagebygging, samt å fungere som gadgets og priser i ulike former for konkurranse og markedsføringsaktiviteter.

Glasstavler er komplementære i forhold til krystallstatuetter, men deres form er dominert av muligheten for betydelig mengde inngravering av tekst eller grafikk på grunn av de store glassflatene. I produksjons- og bearbeidingsprosessen gjennomgår glassstatuettene kontinuerlig kontroll av våre ansatte, slik at kun utvalgte og høykvalitets statuetter når dere. De fleste glassstatuetter er individuelt pakket i vakre etuier, hvor vi også kan prege valgfri tekst og grafikk.

szklane-plakiety.jpg

Glass Trofè Plaketter

Hvis du trenger mye graverings plass, tekst eller grafikk som tar masse plass, er dette den ideelle og anbefalte formen.
szklo-fussing.jpg

Smeltet Glass Trofè

Prosessen med å smelte spesielt forberedt farget glass i ovnen tillater oss å lage unike komposisjoner som er svært vanskelig å finne andre steder.
szklo-projekty-zamwowienie.png

Kunst Glass Trofè

Individuelle prosjekter laget av våre grafiske designere.
szklo-obelsik.png

Glass Obelisk / Tårn

Slankhet, enkelhet i form og litt verdighet, samt betydelige plass for lasergravering, gir interessante og oppsiktsvekkende reklame, markedsføring og salgsfremmende muligheter.
szklo-diament.jpg

Glass Diamant Trofè

Ekstremt verdifull og ettertraktet edelsten er et eksempel for denne formen og absolutt understreker verdien og betydningen av innholdet gravert inn og designet for reklame,markedsføring og profilering.
szklo-gwiazdy.png

Glass Stjerne Trofè

Eldgamle drømmer om å vite det fjerne og uoppnåelig for menneskeheten, "himmellegemer" kan være representert i krystall stjerner.
szklo-zegary.jpg

Glass Klokker

Vakre og unike klokker er en blanding av skjønnhet, eleganse og eksklusivitet. Akkurat som alle våre glass statuetter kan de tilpasses individuelt, både form, størrelse, farge eller stil og skivemekanisme.
grawerowanie-zdjec.jpg

Bilde gravering

Graveringer for år med glede av bilder, av dine venner, familie og mange andre.
plomienie.png

Glass Flamme Trofè

Start en brann i hjertet og la gravering av følelser, og ideelt sett representere dem på en grafisk måte.
szklo-kolorowe.png

Farget glass

Interessante visuelle effekter som oppnås i ferd med å skyte glasset med metalloksider legger sjarm til ethvert prosjekt, som vellykket erstatter tradisjonell reklame og salgsfremmende gadgets og premier.

Hvorfor bør du velge oss?

Glasso har i mange år levert de vakreste statuettprosjektene, som kjennetegnes av unikhet og eleganse. Takket være vårt eksepsjonelle team av grafikere og designere, som arbeider med lidenskap og engasjement, er vi i stand til å skape enestående og unike kunstverk. Vi forstår hvor viktig det er for dere med variasjon i prosjektene, derfor er våre statuetter tilgjengelige i ulike former, former og komposisjoner, som gjør det mulig å tilpasse seg ulike bransjer og enheter, fra finansielle til kulturelle. For å imøtekomme forventningene, tilbyr vi et bredt spekter av valgmuligheter når det gjelder materialer og moderne løsninger, som for eksempel 3D-utskrift eller 3D-gravering.

Full faglig støtte

Fra det øyeblikket vi først har kontakt med vårt firma, tilbyr vi støtte og profesjonell hjelp. Ved å lære om deres forventninger og ideer, samt rollen produktet skal fylle, vil vi gi råd om valg av passende løsninger og materialer.

Individuelt prosjekt og visualiseringer

Vi vil forberede en individuell prosjekt for deg, som vil oppfylle de tidligere fastsatte tekniske og visuelle kravene. Du vil motta en realistisk visualisering, slik at du kan se bestillingen din før produksjonen.

Garanti for høy kvalitet og punktlighet

Stol på vår mangeårige kunnskap og erfaring, og vi garanterer deg en uovertruffen kvalitet og enestående utførelse av dine unike statuetter innen avtalt tid.

Ingen skjulte ekstra kostnader

Vi vil gi deg en klar og tydelig prising for hver oppgave fra begynnelsen av vårt samarbeid. Vi tar ikke ekstra gebyrer for vår faglige og prosjektmessige støtte.

Hvordan ser hele prosessen ut?

icon
Vi vil hjelpe deg med valget

Ta kontakt med oss via e-post eller telefon, og vårt rådgiverteam vil gi deg all nødvendig informasjon og svare på spørsmål.

icon
Vi skal forberede et prosjekt for deg

Våre grafikere vil basert på tidligere avtalte retningslinjer, lage ditt individuelle prosjekt og visualisering.

icon
Vi vil produsere

Etter at du har akseptert prosjektet, vil vi gå videre til å gjennomføre bestilte statuetter.

icon
Vi vil pakke og sende

Fullførte statuetter vil bli nøye pakket og sendt til den angitte adressen, også utenlands.