logo_nr.png

PRODUSENTEN AV STATUETTER, POKALER OG REKLAME GADGETS

Skulpturer på bestilling

Du leter etter en unik statuett som vil fremheve merket ditt. Du ønsker å overraske din kontraktspartner med en gave de ikke har fått tidligere. Kanskje ingen av våre ferdige produkter passer din smak? Med oss kan du skape en ny, unik pris som vil begeistre deg og mottakeren.

Med litt inspirasjon fra deg, vil vårt talentfulle team av kunstnere og designere være i stand til å skape et prosjekt som vi senere vil gjøre om til et ferdig verk.

Vår unike og uovertrufne tilnærming til konseptutvikling, samt kombinasjonen av materialer og teknologier, gjør det mulig å realisere selv de mest dristige prosjektene.

Hvordan gjør vi det?

FRA IDE TIL VERK

I tre enkle trinn vil vi gjøre visjonen din om til en statuett som du trenger.

Trinn 1
icon
SPØRSMÅL

Del dine ideer og behov med oss. All informasjon, ideer eller grafikk du har kan være nyttig i prosessen med å lage prosjektet.

Trinn 2
icon
PROSJEKT

Fra informasjonene som kan virke kaotiske, vil våre designere skape produksjonsklare prosjekter. Vi lager foto-realistiske visualiseringer som vil vise hvordan statuetten vil se ut før den blir produsert.

Trinn 3
icon
PRODUKSJON

Den godkjente prosjektet kan vi endelig gjøre om til et endelig verk. Med hjelp fra våre erfarne ansatte og vårt omfattende maskinpark, blir det som så langt har vært en virtuell konsept endelig virkelighet. Snart vil du holde din drømme statuett i hendene.

Eksempler på priser

Behovene til våre kunder og mulighetene til våre designere er ubegrensede. Besøk vår galleri og se hva vi er i stand til.

statuetka szklo Tahoe Boat Company glasso
statuetka szklo firstenergy glasso
statuetka szklo Kanebridge glasso
statuetka szklo USTA glasso

Hvordan forberede seg til en spesialbestilling?

Ofte kan det være enklere å lage en statuettprosjekt fra bunnen av enn å endre en eksisterende konsept. Vi begynner med et tomt ark og kan tenke fritt på hvordan den skal se ut. Imidlertid ønsker vi å lage statuetter basert på dine behov. Gi oss noen viktige opplysninger som vil hjelpe oss med å lage prosjektet.
icon
Gjennomføringstid:Datahendelsen, eller overrekkelsen av statuetten, er utgangspunktet. Det er det som bestemmer hvor mye tid vi har til å lage prosjektet og produsere statuettene. Jo mer tid vi har, desto mer kan vi tilby, men vi har også forslag til akutte anledninger.
icon
Budsjett:Vårt store utvalg av muligheter gjenspeiles også i et bredt spekter av priser. Det er opp til deg om vi skal designe en vakker, minimalistisk premie, eller om vi skal skape en eksklusiv, luksuriøs statuett som vil skinne på scenen.
icon
Antall:Størrelsen på bestillingen bestemmer valg av passende teknologier, men påvirker også prisen på statuetten. Produksjonen av en enkelt statuett er helt annerledes enn produksjonen av en serie med flere titalls statuetter for for eksempel alle gjestene på et arrangement.
icon
Konsept:Du kjenner ditt firma og personene som vil få statuetten. Del din visjon med oss. Hvem? Hvem? For hva? Til hvilken anledning? Dette er spørsmål som hjelper oss å forstå formålet med å gi ut statuetten. Hvis du allerede har en visjon for utseendet på statuetten, del den også med oss. Hvert tips er verdifullt.
icon
Materiale og tekster:Allerede på prosjektfasen må vi vite hvilke tekster og grafikk som er nødvendige for å plassere på statuetten.

Trenger jeg en skulptur på bestilling?

Selvfølgelig. Hvis bare tiden og budsjettet ditt tillater det, er skulpturer på bestilling alltid et bedre valg enn ferdige utgaver. Når du velger å lage en ny pris, vet du at:

  • Din skulptur vil være unik og enestående.
  • Du får et lite kunstverk, laget spesielt for deg.
  • Du vil overraske mottakeren med noe han eller hun ikke har sett før.
  • Den vil bli laget spesielt for deg og vil gjenspeile din estetiske smak.
  • Du har reell innflytelse på designprosessen. Hvert av dine synspunkter er verdifulle for oss.
  • Du kan inkludere hvilken som helst tekst uten bekymring for om den passer til utseendet eller om det er plass til den - prosjektet er tilpasset dine tekster.

Kontakt skjema

Kontakt skjema

jeg er interessert i

Metall
Glass
Tre
Kopp
3D-utskrift
Statuetter

Vedlegg:

Du har gitt oss uvurderlig informasjon. Nå er det tid for oss og våre designere. Takket være dine tips vil vi lage en design for deg som du forventer. Husk at jo mer informasjon du gir oss, jo nærmere vil prosjektet være dine forventninger.