logo_nr.png

PRODUSENTEN AV STATUETTER, POKALER OG REKLAME GADGETS

Om oss

Vår lidenskap er glass og dets skjønnhet i ulike former og former.

Vårt firma ble grunnlagt av lidenskapen for glass og dets skjønnhet i ulike former og fasonger. Gjennom årene har horisontene våre utvidet seg til andre områder, fra metall- og treutskjæringer til statuetter laget av materialer og 3D-utskrifter. Kontinuerlig utvikling og mangel på begrensninger har gjort oss til en ledende aktør innenfor bedriftsstatuetter med hovedvekt på individuelle prosjekter og utførelser.

Gjennom utvidelse av vår egen maskinpark og et nettverk av pålitelige leverandører er vi i stand til å produsere nesten hva som helst. Vi følger prinsippet om at det ikke finnes umulige prosjekter. Det er bare hindringer som kan overvinnes eller unngås.

For å bli kjent med våre muligheter, inviterer vi deg til vår skreddersydde prosjektgalleri, der våre mest interessante prosjekter befinner seg. Og hvis du ønsker å lære litt mer om teknologiene vi bruker, inviterer vi deg til GLASSO-wikien, der du finner beskrivelser av ulike materialer og produksjonsmetoder.  

Vi inviterer deg til å ta kontakt med en av våre kontorer over hele verden. Kontaktinformasjon finner du under fanen kontakt.

Hvorfor oss?

For vi er unike i vår egen klasse.

  • Ingen andre steder vil du finne så store muligheter pakket inn i bare ett selskap.
  • Ingen materiale er skremmende for oss. Vi har til og med plassert de mest uvanlige elementene i våre statuetter, som for eksempel karbonfiber, betong, edelstener, gulvpanel, motorstempel og mange andre.
  • Vi gjennomfører selv de mest avanserte og ville prosjektene. En statuett laget av tre, metall, glass og stein, og i tillegg skal alt lyse? Hvorfor ikke.
  • Vi lager premier til alle som ønsker å skape noe unikt, fra personlige kunder til de største selskapene og reklamebyråene over hele verden.
     
NoPath - Copy (3).png
.