logo_nr.png

PRODUSENTEN AV STATUETTER, POKALER OG REKLAME GADGETS

Krystall Trofeer

Høykvalitetsprodukter som oppfyller forventningene til bedriftsledere, offentlige institusjoner, kulturelle, sports- og skoleinstitusjoner på alle nivåer, når det gjelder markedsføring, vedlikehold av image, samt fungerer som gadgets og premier i ulike former for konkurranse og markedsføringsaktiviteter.

Krystalltrofeer er synonymt med eleganse og luksus, derfor må materialet som brukes til å lage dem være av høyeste kvalitet. Vårt firma aksepterer ingen kompromisser på dette området, og derfor blir alle produktene våre laget av førsteklasses optisk krystall. I produksjons- og bearbeidingsprosessen blir krystallene kontinuerlig kontrollert av våre ansatte, slik at kun selekterte og fullverdige produkter av høyeste kvalitet når dere. Lang erfaring, et utmerket team av grafikere og designere med lidenskap og engasjement, skaper unike, ofte enestående design av trofeer.

diamenty.jpg

Krystall Diamant Trofeer

Særpreget og presise kutt og polering legemlig perfeksjon av denne ekstremt verdifulle og ettertraktede edelsten, takket være sine unike egenskaper de kan bli de perfekte gaver, premier eller utmerkelser.
kole.png

Krystall Globus Trofeer

Geometriske figurer best kjent for menneskeheten. Kuler finnes overalt rundt oss, og de er gode elementer figurer som skal brukes for tildelinger og statuetter ideelt for sport og business industrier.
plomienie.png

Krystall Flamme Trofeer

I litteraturen har en flamme har alltid vært et symbol på gjenfødelse som endret i ilden og Ambers, symboliserer drivkaften for å lykkes. krystall flammer stimulere ekstremt realistisk og positiv innvirkning på fantasien.
gwiazdy.jpg

Krystall Stjerne Trofeer

Den eldgamle drømmen om å vite det som er fjernt og uoppnåelig for menneskeheten "himmellegemer" kan representeres i form av krystall stjerner, og derfor vil din bedrift eller institusjon, vise sjarm og skinne som stjernene på himmelen.
krysztal-kolorowy.jpg

Farget Krystall

Det ideelle valg av farger i glass kunstnerisk og estetisk beriker et gitt prosjekt som er spesielt verdsatt av de som verdsetter originalitet og unike komposisjoner.
plakiety.jpg

Krystall Plaketter

En plakett er ett perfekt element når en stor mengde gravering skal på plass. Noe som kreves for å få plass til ekstra tekst eller bilder. Når mye av innholdet må være gravert, plaketter er ideelle elementer for å få plass til ekstra tekst og grafikk.
obeliski.png

Obelisker / Tårn

Disse monumentale statuetter spille en viktig rolle i gjennomføringen av store og viktige prosjekter for annonsering og markedsføring med varig verdi og stor betydning for våre kunder.
bryly-grawerowane-3d.jpg

3D laser Trofeer

Lasergravering bruker datagrafikk i 3D-teknologi og er den mest perfekte måten å visualisere tredimensjonale objekter i krystall kuber på. Det tillater oss å eksponere de fineste detaljene for 3D-objekter.
zegary.png

Krystall klokker

Ett tradisjonelt symbol på forgjengelighet, stabilitet og lang levetid. Innlemming og bruk av klokker innenfor glass fungerer perfekt til å lage unike og uforglemmelige gaver og utmerkelser.

Hvorfor bør du velge oss?

Glasso har i mange år levert de vakreste statuettprosjektene, som kjennetegnes av unikhet og eleganse. Takket være vårt eksepsjonelle team av grafikere og designere, som arbeider med lidenskap og engasjement, er vi i stand til å skape enestående og unike kunstverk. Vi forstår hvor viktig det er for dere med variasjon i prosjektene, derfor er våre statuetter tilgjengelige i ulike former, former og komposisjoner, som gjør det mulig å tilpasse seg ulike bransjer og enheter, fra finansielle til kulturelle. For å imøtekomme forventningene, tilbyr vi et bredt spekter av valgmuligheter når det gjelder materialer og moderne løsninger, som for eksempel 3D-utskrift eller 3D-gravering.

Full faglig støtte

Fra det øyeblikket vi først har kontakt med vårt firma, tilbyr vi støtte og profesjonell hjelp. Ved å lære om deres forventninger og ideer, samt rollen produktet skal fylle, vil vi gi råd om valg av passende løsninger og materialer.

Individuelt prosjekt og visualiseringer

Vi vil forberede en individuell prosjekt for deg, som vil oppfylle de tidligere fastsatte tekniske og visuelle kravene. Du vil motta en realistisk visualisering, slik at du kan se bestillingen din før produksjonen.

Garanti for høy kvalitet og punktlighet

Stol på vår mangeårige kunnskap og erfaring, og vi garanterer deg en uovertruffen kvalitet og enestående utførelse av dine unike statuetter innen avtalt tid.

Ingen skjulte ekstra kostnader

Vi vil gi deg en klar og tydelig prising for hver oppgave fra begynnelsen av vårt samarbeid. Vi tar ikke ekstra gebyrer for vår faglige og prosjektmessige støtte.

Hvordan ser hele prosessen ut?

icon
Vi vil hjelpe deg med valget

Ta kontakt med oss via e-post eller telefon, og vårt rådgiverteam vil gi deg all nødvendig informasjon og svare på spørsmål.

icon
Vi skal forberede et prosjekt for deg

Våre grafikere vil basert på tidligere avtalte retningslinjer, lage ditt individuelle prosjekt og visualisering.

icon
Vi vil produsere

Etter at du har akseptert prosjektet, vil vi gå videre til å gjennomføre bestilte statuetter.

icon
Vi vil pakke og sende

Fullførte statuetter vil bli nøye pakket og sendt til den angitte adressen, også utenlands.