logo_nr.png

PRODUSENTEN AV STATUETTER, POKALER OG REKLAME GADGETS

Vår wikipedia

Mangfoldet av teknologier og materialer som brukes i produksjonen av våre unike statuetter er rett og slett ubegrenset. Likevel kan selv grunnleggende og mest brukte teknologier noen ganger være hodepine. For å hjelpe våre kunder med å forstå forskjellene mellom dem, ikke bare visuelt, men også produksjonsmessig, som påvirker frister, priser og muligheter for utførelse, presenterer vi en kort kunnskapskompendium om de viktigste teknologiene i vår virksomhet. 

Det er mange tekniske mangler, for de mer avanserte, men også nybegynnere vil finne noe for seg selv. 

Hvorfor er det bedre å bruke overflategravering i stedet for intern gravering? Hvilke fordeler har UV-trykk fremfor vanlig maling? Bør man velge en glassstatuett eller en metallstatuett? Etter å ha lest vår Wikipedia-artikkel vil svarene på disse og mange andre spørsmål bli klare. 

La oss begynne med den konstruktive oppbyggingen av statuettene.

Materiale

szkło kryształ

Glass

Den viktigste av materialene som brukes i vår bedrift. Det er fra den navnet GLASSO kommer, som har forankret seg i våre kunders minne. Glass er på grunn av sin fleksibilitet i design en uerstattelig materiale for å lage statuetter. Dens gjennomsiktighet tillater bruk av hvilken som helst teknologi. Det er som et blankt ark der vi kan lage nesten hvilke som helst prosjekter.
mosiadz.jpg

Metall

For å lage våre statuetter bruker vi et bredt utvalg av produkter og metallkomponenter. På samme måte som med glass, kan vi lage hele statuetter av det og tilleggsprodukter til statuetter fra andre materialer. I produksjonen vår bruker vi flere metalllegeringer som skiller seg fra hverandre med hensyn til tekniske egenskaper og bearbeidingsmuligheter, men også først og fremst med hensyn til farge.
drewno pełne

Tre

Trevirke er et "levende" materiale - noe som betyr at strukturen kan endre seg over tid - noe som gjør at selv om det teoretisk sett er enkelt å lage trefigurer, er det ikke like enkelt å bruke dem i produksjonen. Men takket være mye erfaring med å lage figurer som kombinerer ulike materialer, kan vi med suksess bruke trelementer i vår daglige produksjon.
żywica

Resin

Epoxyharpikser brukes som bindemiddel for konstruksjonslaminater, til innkapsling av elektriske komponenter, som lim for metaller og som materiale for produksjon av harde former.
wózek widłowy druk 3d

3D-utskrift

Teknologien innen 3D-utskrift gjør det mulig å lage alle slags komplekse elementer og figurer. Takket være den kan vi overføre en virtuell tredimensjonal design direkte til den virkelige verden.
akryl odlewany

Akryl

Akryl, ofte kalt akrylglass, er en erstatning for glass i kategorien plastmaterialer. På avstand ser det likt ut, men på grunn av at det er et plastmateriale, er det mer fleksibelt. Vi kan enkelt kutte det med laser, bøye det og også innlemme elementer inni. Disse elementene gjør det uunnværlig i prosjekter som ikke kan utføres med glass.
podstawa betonowa statuetki

Betong

Et nisjemateriale som brukes av og til hos oss. Det er vanskelig å bruke til dekorative formål. Vi har en tendens til å begrense oss til enkle former som først og fremst brukes som bordskånere.
kamien

Stein

I mange av våre prosjekter bruker vi også steinelementer. Steiner finnes i naturen i ulike farger og mønstre. De passer godt sammen med glass eller metall. Men de fungerer også bra som selvstendige statuetter.

Graveringsteknologi

grawer-3d-min.jpg

Innvendig 3D-gravering

Dette er gravering av en tredimensjonal (3D) glassfigur ved hjelp av laser. I motsetning til 2D-gravering, er vi ikke begrenset til bare ett plan her. Vi kan utføre graveringen på nesten hele tilgjengelige volumet av bryllens statuett.
grawerunek wewnetrzny 2d

Innvendig 2D-gravering

Dette er gravering av en 3D-laserelement på en flat (2D) overflate inne i glasset. Vanligvis brukt til tekst, logoer, bilder og andre flate grafiske elementer. Det kan brukes på trofeer - plaketter (som for eksempel flat plakett GLA0001), men også på tredimensjonale trofeer (som for eksempel formen GLA0004).
piaskowanie-min.jpg

Sandblåsing

Dette er en metode for overflatebehandling, som ligner på laseroverflategravering - ved å velge ut materiale fra overflaten av statuen og matte den ned. Materialet på sandblåsingsstedet har en fordypning, avhengig av lengden og intensiteten av sandblåsing på det aktuelle stedet.
statuetka szklo Dekra glasso

Graweringslaser CO2 (Overflate)

Laseroverflategravering er en metode for merking av flate overflater ved hjelp av en CO2-laser. Verktøyet som brukes til gravering er en laserstråle som er rettet vinkelrett mot overflaten som skal merkes.
statuetka grawerunek wewnetrzny 2,5d

Innvendig 2,5D-gravering

Dette er en spesifikk variant av 3D-gravering. Den brukes imidlertid til å lage halvmodeller av 3D fra et bilde av en person eller et bilde av en annen gjenstand.
statuetka szklo Replenish glasso

Maling

Nesten alle glassprodukter vi lager kan males i valgfri farge. Dette kan være en fullstendig maling som gir glasset en bestemt farge, eller det kan være bare en ornament som visuelt forbedrer gjennomsiktig glass.
nadruk-UV-min.jpg

UV-trykk

Dette er en type trykk med spesiell blekk i CMYK + hvit fargepalett, herdet med hvitt lys. UV-trykk kan brukes på nesten alle flate overflater av statuetter.
statuetka szklo Drama Desk glasso

Skilt

Aluminiumsskilt i ulike farger monteres vanligvis på statuettens base. De er en utmerket valg for statuetter der det ikke er mulig å gravere hovedelementet.
fusing

Fusing

Teknologi for smelting av glass for å oppnå dekorative effekter. To grunnleggende effekter er avrunding og glatting av kanter samt oppnåelse av interessant tekstur på glassoverflaten. Glasset som skal smeltes kan forberedes med hvilken som helst kuttemetode som lar oss oppnå ønsket form.
statuetka druk3d golden tooth glasso

Metallisering

Teknologi som gir eksklusivt kromutseende til prosjekter. Brukes hovedsakelig til 3D-utskriftsprosjekter og harpiks. Takket være metallisering får statuettene et helt annet utseende enn med andre overflater.