Produkter som skal forespørres
Basket is empty !

Få et tilbud

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Handlevogn (0)

Produsenten av statuetter, pokaler og reklame gadgets

0
På alle våre produkter er det ikoner som symboliserer de teknologiske muligheter for individualisering av statuene.
szkło grawerowane laserem Det er den mest nøyaktige og estetiske Fremgangsmåte for merking glass. Merking foregår inne i glasset og ikke på overflaten. Denne metoden gir de beste resultatene i kvaliteten på elementet gravert med high definition lasergravering, 1200 DPI. Dette er den beste metoden vi har, anbefalt for de fleste glassprodukter.
szkło grawerowane laserem 3D

Er den mest nøyaktige metoden for merking og estitikk av glassprodukter. Merkingen foregår inne i glasset og ikke på overflaten. Noe som gjør at graveringen i komponentene ikke er utsatt for elementer som støv, slitasje og andre ting. Denne metoden gir de beste resultatene i kvaliteten på elementet gravert med høy oppløsnings lasergravering, 1200 DPI. Dette er den beste metoden vi anbefaler for de fleste glassprodukter. 

Er den mest nøyaktige metoden for merking og estitikk av glassprodukter. Merkingen foregår inne i glasset og ikke på overflaten. Noe som gjør at graveringen i komponentene ikke er utsatt for elementer som støv, slitasje og andre ting. Denne metoden gir de beste resultatene i kvaliteten på elementet gravert med høy oppløsnings lasergravering, 1200 DPI. Dette er den beste metoden vi anbefaler for de fleste glassprodukter.

 

Indywidualizacja dodatkową tabliczką

Dette er den samme teknologien som den interne lasergravering inni glass. Men betyr vår 3D-ikonet typer statuer som tilhører massene. Med riktig størrelse i tre akser (X, Y, Z) tillater de for etablering av tredimensjonale objekter i en bestemt modell statuer. Denne typen gravering er perfekt for å gjøre komplekse romlige prosjekter, som ethvert produkt, logo eller grafisk variasjon av statuer surround noen grafiske element. Den mest vanlige bruken av romlige statuer er typiske produkter, som blokker i diverse utførelser, produsere visse arkitektoniske strukturer og konvensjonelle produkter.

szkło z kolorowym nadrukiem UVG-jet Denne unike teknologien blir brukt av vårt selskap. Denne teknologien innebærer trykkfarge tilpasning (grafikk, tekst, logoer), spesiell maling kurert med UV-lys. Denne teknologien brukes utelukkende av Glasso, samt noen få store utskrift selskap i Polen. I motsetning til de farger og trykkteknikker konkurrenten tilbyr, er trykkteknikken vår mye mer motstandsdyktig mot mekanisk skade og misfarging i sollys.
Indywidualizacja dodatkową tabliczką Sandblåsings ikonet betyr muligheten til å individualisere vårt produkt på både overflaten lasergravering og sandblåsing av glassflaten. Teknologi sandblåsing anbefales primært for store flate statuer. Et perfekt eksempel på en slik er nedmatting av glasset for å gi melkeaktig farge. Sandblåsings teknologi av overflaten av glasset brukes ofte til å gravere overflaten av produktene, hvorav formen forhindrer bruk av gravering med andre metoder, for eksempel lasergravering på innsiden av glasset.
symbol: GLA0994

Glass product: Klossene

Produkt: GLA0994

symbol: GLA0994

Glass product: Klossene

Availability: På lager

USD 100,00
USD 100,00
Se flere bilder av våre verk

Quick Overview:

En veldig vakker krystall statuett. Med rene skarpe linjer men utformet som et byggekloss tårn. Dette gjør den til one-of-a-kind trofe. Med inngravert arrangementets hendelse. Passer som utmerkelse til mange anledninger. Firma oppmerksomheter. Stein på stein bygging. Bedrift image bygging.
Pris:
Pris:

Add to inquiry cart

How to make it special? Customize it!
Szkło z kolorowym nadrukiem UVG-jet UV fargetrykk
Szkło grawerowane laserem 2D laser gravering
Szkło piaskowanie Sandblåsing
Click here to learn more about product customization options
Quality guaranteed
Quality guaranteed
Rocket fast estimates
Rocket fast estimates
Free 3d visualization
Free 3d visualization

Skreddersydd og tilpasset utskrift

 

Hvert produkt på vår hjemmeside kan individualiseres og tilpasses. Vi kan endre form, størrelse, utskrift, etsing, 3D gravering og produksjon materiale basert på dine individuelle behov.

 

For hvert produkt, er det flere muligheter for å tilpasse den nøyaktig til din stil, idé og viktigst, budsjettet.

 

Når vi har mottatt din henvendelse, vil en av våre konsulenter kontakte deg via e-post eller telefon for ytterligere å diskutere prosjektet i nærmere detalj.

 

Etter at vi diskuterer behandlingstid, mengde trengte så vel som budsjettet, vil våre grafikere lage gratis produkt mock ups eller designkonsepter (2D eller 3D visualiseringer). Ved å ta i betraktning dine individuelle behov og budsjett, vil vi skape et best mulig produkt konsept og komme med forslag.

 

Best mulig løsning for etableringen. Vi sender tilpassede visualiseringer som tilbud via e-post på forespørselen din.

 

grafikk - hvert produktet på vår nettside er et eksempel på hvert enkelt prosjekt som har blitt laget og designet for våre kunder. Plassering av 3D gravert (etset) tekst, logoer, 3D og 2D-objekter, farger er designet av oss. Avhengig av prosjektet, bruker vi flere teknologier, som for eksempel sandblåsing, lasergravering, UV utskrift, hånd maleri eller CNC maskinering)

 

teknologi for produkttilpasning - vi kan tilpasse hvert produkt ved hjelp av ett eller flere av følgende teknologier

 • Sandblåsing teknikk
 • 2D Overflate lasergraverings teknikk
 • 3D innvendig lasergraverings teknikk
 • UV utskrift teknikk
 • Thermo-overføring utskrift teknikk
 • CNC & Vannjet teknikk

faktorer som bestemmer den endelige prisen

 

Hvert enkelt produkt som tilbys på nettstedet vårt er et eksempel på et tidligere prosjekt vi laget for en av våre kunder. En stor del av produktene er tilgjengelige på våre nettsider, for eksempel statuetter, plaketter og andre, er alle produkter som vanligvis er tilgjengelig på vårt lager. Men mange andre produkter er tilpasset og ble skapt og utviklet basert på de individuelle behovene til tidligere kunder.

 

Vi foreslår alltid den optimale løsningen for våre kunder basert på deres behov og det viktigst deres budsjetter. Ved å velge de riktige materialer som glass, metall eller resin samt riktig teknologi er vi i stand til å oppfylle nesten hvilken som helst ordre.

 

Vi jobber med både enkeltordrer samt store mengder. Ingen prosjekter er for små eller for store.

 

Avgjørende for behandlingstiden :

 • behandlingstid
  Standard behandlingstid av produktmodeller som er tilgjengelige i vårt lager er vanligvis ca 5 til 7 virkedager.
  For produkter som krever tilpasninger og de som krever mye produksjonstid kan behandlingstiden variere mellom 3-3 uker avhengig av kompleksitet og kvantitet.
 • Stor kvantumsrabatt
  Vi er i stand til betydelig rabatt pris for hvert produkt ved store bestillinger.
 • Prosjekt kompleksitet og størrelse er de store faktorene som bestemmer den endelige prisen. Dette er viktige faktorer som avgjør det endelige produktet kostnader. Det er viktig å forstå at hvert enkelt produkt tilgjengelig på vår hjemmeside kan tilpasses, endres eller helt forandres. Jo mer komplekst, jo mer tid som er nødvendig, jo mer spiller det en betydelig rolle i den endelige prisen samt lengre behandlingstid.