Produkter som skal forespørres
Basket is empty !

Få et tilbud

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Handlevogn (0)

Produsenten av statuetter, pokaler og reklame gadgets

0
Krystall trofeer og statuetter

Krystall trofeer og statuetter

Høyeste kvalitet glass statuetter møte forventningene til lederne for bedrifter, offentlige institusjoner, kulturelle sentre, sport sentre, skoler på alle nivåer og mange andre, fusing bildet, samt tjener som gadgets og premier i ulike former for konkurranser og markedsføring og salgsfremmende aktiviteter.

vis mer
BILDE GRAVERING

BILDE GRAVERING

Graveringer for år med glede av bilder, av dine venner, familie...

vis mer
GLASS PLAKETTER

GLASS PLAKETTER

Hvis du trenger mye graverings plass, tekst eller grafikk som...

vis mer
FARGET GLASS

FARGET GLASS

Interessante visuelle effekter som oppnås i ferd med å skyte...

vis mer
FLAMMER

FLAMMER

Start en brann i hjertet og la gravering av følelser, og ideelt...

vis mer
DIAMANT

DIAMANT

Ekstremt verdifull og ettertraktet edelsten er et eksempel for...

vis mer

Glass plakker er komplementære til krystall statuetter, men deres form er dominert av muligheten for lasergravering av betydelig mengde innhold eller grafikk, på grunn av det store overflatearealet. Under produksjonen er de gjenstand for kontinuerlig overvåking av våre ansatte, slik at bare de høyeste kvalitets elementene når kunden. De fleste av glass statuetter er individuelt pakket i en vakker gaveeske eller en boks som også kan tilpasses med personlig logo eller tekst.

OBELISKER OG TÅRN

OBELISKER OG TÅRN

Slankhet, enkelhet i form og litt verdighet, samt betydelige...

vis mer
STJERNER

STJERNER

Eldgamle drømmer om å vite det fjerne og uoppnåelig for...

vis mer
KLOKKER

KLOKKER

Vakre og unike klokker er en blanding av skjønnhet...

vis mer
FUSSING

FUSSING

Prosessen med å smelte spesielt forberedt farget glass...

vis mer

Mange års erfaring, godt team av grafiske kunstnere og designere med lidenskap og engasjement skaper de vakre, ofte unike, og definitivt den mest oppsiktsvekkende designet plaketter på markedet. Vi gjør det vi kan for å forstå hvor viktig det er for deg at prosjektet skal være diversifisert, identifisering av de ulike sektorer og aktører, alt fra finans den kulturelle ending, skaper vi glass plaketter av ulike former, former og komposisjoner. Glass plaketter som gjennomgår en spesiell varmebehandling i ovner kan være flerfarget, som for å understreke de ønskede og forventede funksjonene i prosjektene.

INGEN SKJULTE GEBYRER

  • GRATIS produkt oppsett og klargjøring
  • GRATIS produktverifisering
  • GRATIS tilpasning av statuetter
  • GRATIS 2D og 3D laser gravering, ligger i produktprisen.

Fra den aller første kontakt med selskapet vårt, tilbyr vi vår støtte, hjelp og forslag slik at dine ideer og visjoner kan bli virkelighet. Blir kjent med dine forventninger og ideer og den rollen de glass plaketter må oppfylle, tilbyr vi råd og veiledning av hvilken modell reflekterer beste "ånd" av prosjektet. Våre glass statuer, i harmoni med innhold og grafikk, laser gravert ideelt berike krystall statuetter som fullfører tilbudet vårt. De kan med suksess erstatte alle tradisjonelle og kjente markedsføring og reklame gadgets og tjene som vakre gaver og utmerkelser.
Våre designere er hele tiden klar til å bistå i å oversette ideen din til et reelt prosjekt som vi er sikker på vil overgå dine forventninger.

Svært verdifullt for selskapet vårt er gode omtaler av våre prosjekter, utførelse og kvalitet, bekreftes av etterbestilling av våre faste kunder som representerer store institusjoner og finansielle enheter - økonomisk, min. Departementer, banker, kommersielle sentre, universiteter, offentlige kontorer på alle nivåer, ambassader, sport foreninger, arrangører av festivaler, konkurranser, turneringer, fagforeninger, sosiale organisasjoner, etc.
Vi er overbevist om at kilden til vår suksess er langsiktig arbeidserfaring i tråd med vårt motto "Flott design - enestående ytelse- fornøyd kunde".

SERVICE AV HØYESTE

  • GARANTERT møte tidsfristen
  • GARANTERT utmerket pakking og trygg produkt levering
  • GARANTERT utmerket kvalitet
  • GARANTERT enestående priser
vis mer